woensdag , juli 17 2024

Wie zij we?

TUIN-EN-DECORATIE is een portaal voor tuinadvies dat professionals uit de tuinsector samenbrengt in 3 verschillende onderdelen.

Werken in de tuin                 Dit eerste onderdeel van het portaal is gewijd aan advies op het gebied van tuinieren en tuinmateriaal en -producten. Hier vindt u alle raadgevingen rond en producten van tuincentra, tuinarchitecten, landschapsarchitecten, fabrikanten en verkopers van gemotoriseerde toestellen (tuinmateriaal en -gereedschap), verandaspecialisten, verkooppunten van tuinmeubelen, enz.

Tuindecoratie                         In dit tweede onderdeel vindt u zowel tuinmeubelen, barbecues, tuinverlichting en zwembaden als zwembadoverkappingen, trampolines en ander kinderspeelgoed, omheiningen en poorten, tuindecoratie, fonteinen, vijvers en nog veel meer.

Verlenging van het huis      In dit laatste onderdeel kunt u terecht voor veranda’s en pergola’s, tuinhuisjes, luifels, tuinterrassen en zelfs parkings.

Wie zij we? instagramWie zij we? facebook    Wie zij we? twitter      google+  Wie zij we? google Wie zij we? YouTube logo full color 300x187

 

Bent u een professional uit de tuinsector, verkoopt u tuinmeubelen of kan men bij uw bedrijf terecht voor de aanleg van een zwembad, een houten aanbouw aan een woning of een veranda, en wilt u ook graag vertegenwoordigd zijn op ons portaal, neem dan contact met ons op.

Maurice Baum +32 475 33 01

maurice.gardendeco@gmail.com 

GDPR-compatibel

Onze site voldoet aan de nieuwe GDPR-voorschriften.  We hebben geen database van natuurlijke personen.  Wij sturen geen mails naar particulieren.  Onze professionele klanten van wie de voornaam en/of naam bij het mailadres van hun bedrijf staat, bevindt zich in de mailing-database van onze klanten.  Deze staat ter beschikking van de toezichthoudende autoriteiten.