woensdag , juli 17 2024
Lowe snoeischaar, snoeischaar kruisende scharen, met aambeeld Lowe snoeischaar, snoeischaar kruisende scharen, met aambeeld De Lowe snoeischaar met kruisende scharen of aambeeld Aambeeldschaar Loewe   660x330

De Lowe snoeischaar met kruisende scharen of aambeeld

Behandelde onderwerpen: Lowe snoeischaar, snoeischaar kruisende scharen, met aambeeld

Om uw takken netjes te snoeien, hebt u een goede snoeischaar nodig, zoals de snoeischaar van Lowe met kruisende scharen of aambeeld. Houd daarbij vooral rekening met het soort hout.

Net zoals dit meestal het geval is voor tuinmateriaal, bestaat er een snoeischaar voor elke (hobby)tuinier en voor elke taak; in het gamma van Lowe vindt u er verschillende van erg goede kwaliteit!

Lowe snoeischaar, snoeischaar kruisende scharen, met aambeeld Lowe snoeischaar, snoeischaar kruisende scharen, met aambeeld De Lowe snoeischaar met kruisende scharen of aambeeld sec

Als het werk eruit bestaat nog groene takken te snoeien, die weinig lignine bevatten en met soepele twijgjes, kiest u het best voor een Lowe Snoeischaar met Kruisende Scharen, met aan de éne kant een snijmes en aan de andere kant een steunmes. Deze twee messen zorgen voor een uiterst nette snoeibeurt, zonder dat u de takken die u snoeit beschadigt.

Als u echter dood of stug hout moet snoeien, moet u eerder voor een Lowe snoeischaar met aambeeld kiezen, die nooit gebruikt mag worden voor groen of zacht hout.

Voor welk type u ook kiest, met een snoeischaar van Lowe beschikt u gegarandeerd over professioneel materiaal waarmee u alle werk veilig en doeltreffend kunt uitvoeren, of u nu kiest voor een snoeischaar met kruisende scharen of een snoeischaar met aambeeld.

Zorg er bij de keuze van uw snoeischaar eveneens voor dat hij goed in de hand ligt en dat hij niet te zwaar is voor langdurig gebruik. In het algemeen zijn er drie maten van snoeischaren verkrijgbaar: S, M en L. Omdat het van primordiaal belang is dat de snoeischaar goed in de hand ligt, kiest u het best één voor uzelf en een tweede voor uw levenspartner, als uw handen niet even groot zijn.

Als u linkshandig bent, zijn er ook heel wat snoeischaren voor linkshandigen verkrijgbaar!

Behandelde onderwerpen: Lowe snoeischaar, snoeischaar kruisende scharen, met aambeeld

Over Lowe