maandag , januari 15 2018
Welkom / Wie zij we?

Wie zij we?

TUIN-EN-DECORATIE is een portaal voor tuinadvies dat professionals uit de tuinsector samenbrengt in 3 verschillende onderdelen.

Werken in de tuin                 Dit eerste onderdeel van het portaal is gewijd aan advies op het gebied van tuinieren en tuinmateriaal en -producten. Hier vindt u alle raadgevingen rond en producten van tuincentra, tuinarchitecten, landschapsarchitecten, fabrikanten en verkopers van gemotoriseerde toestellen (tuinmateriaal en -gereedschap), verandaspecialisten, verkooppunten van tuinmeubelen, enz.

Tuindecoratie       In dit tweede onderdeel vindt u zowel tuinmeubelen, barbecues, tuinverlichting en zwembaden als zwembadoverkappingen, trampolines en ander kinderspeelgoed, omheiningen en poorten, tuindecoratie, fonteinen, vijvers en nog veel meer.

Verlenging van het huis    In dit laatste onderdeel kunt u terecht voor veranda’s en pergola’s, tuinhuisjes, luifels, tuinterrassen en zelfs parkings.

Bent u een professional uit de tuinsector, verkoopt u tuinmeubelen of kan men bij uw bedrijf terecht voor de aanleg van een zwembad, een houten aanbouw aan een woning of een veranda, en wilt u ook graag vertegenwoordigd zijn op ons portaal, neem dan contact met ons op.

Maurice Baum +32 475 33 01

maurice.baum@skynet.be