Terug naar home pagina

Durlang, inrichting van een basisschool

Spelen in de tuin > Openluchtspelen > Durlang, inrichting van een basisschool
Contactgegevens
Delen

Bij Durlang vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van een basisschool, kinderdagverblijf of speelplein, of u nu materiaal of speeltoestellen zoekt voor binnen of buiten. Dit alles dankzij het gamma « Fun 4 Little Kids ».

Keywords :
Inrichting basisschool, kinderdagverblijf, speeltoestellen buiten, Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Kortrijk, Hasselt, Oostende, Genk, Roeselare, Ieper, Beveren, Turnhout, Dendermonde, Lier.

Raadpleeg de catalogus van Durlang


Alle adviezen van Saphibois Durlang

Indien u verantwoordelijk bent voor de inrichting van een speeltuin in een openbaar park of een speelruimte in een kleuterschool, basisschool of kinderdagverblijf, dan kunt u bij Durlang terecht voor een uitgebreide selectie. Ons productaanbod omvat zowel kindermeubelen als speeltoestellen en ander materiaal voor binnen en buiten, dat speciaal bedoeld is voor kinderen, en is in heel België verkrijgbaar, of u nu in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Kortrijk, Hasselt, Oostende, Genk, Roeselare, Ieper, Beveren, Turnhout, Dendermonde of Lier woont.

Jeux-mobilier-ecole-espace-public-enfnats-Durlang-01.jpg

Onze speeltoestellen voor binnen en buiten en onze andere producten voor kinderen zijn hoofdzakelijk vervaardigd uit hout en perfect aangepast aan de leeftijdscategorie waarvoor ze ontworpen werden. Daarenboven zijn ze ook uiterst veilig en robuust, zodat de kleintjes er zich zonder gevaar op kunnen uitleven.

Jeux-Mobilier-bois-creche-ecole-enfants-Durlang-02.jpg

Met het gamma « Fun 4 Little Kids » van Durlang kunt u de inrichting van uw speelplein volledig verzorgen en voldoende leuke speeltuigen neerzetten om ervoor te zorgen dat de kinderen in goede fysieke conditie blijven. Met deze collectie kunt u waar u maar wilt een dergelijke speelruimte aanleggen, of het nu gaat om een kleuter- of basisschool , kinderdagverblijf of zelfs een speeltuin voor de kleintjes in een openbaar park.

 

Jeux-Mobilier-bois-creche-ecole-enfants-Durlang-03.jpg

De kindermeubelen en speeltoestellen voor binnen en buiten van Durlang beschikken daarnaast ook over een aantal belangrijke troeven. Zo zijn het, ten eerste, originele producten, die door het bedrijf zelf werden ontworpen en vervaardigd. Daarenboven kunt u kiezen uit een aangenaam kleurenpalet, dat de omgeving ongetwijfeld een meerwaarde zal geven, en hebben al onze producten een uiterst lange levensduur, waardoor u nog vele jaren van het materiaal zult kunnen genieten.

Voor een optimale inrichting van uw basisschool, kleuterschool, speelplaats of kinderdagverblijf, is het aangewezen enkel die producten te kiezen, die perfect aangepast zijn aan de juiste leeftijdscategorie.

Jeux-Mobilier-bois-creche-ecole-enfants-Durlang-04.jpg

certification-securite.jpg


Alle adviezen van Saphibois Durlang

Zie ook adviezen van Saphinois Durlang bvba voor professioneels… (op Green-Pro)

Keywords :
Inrichting basisschool, inrichting kinderdagverblijf, speeltoestellen buiten, kindermeubelen, inrichting kinderopvang, speelmateriaal, meubels kinderopvang, kinderdagverblijf inrichten, meubelen kinderen, kinderspeeltuigen, schuimmat, psychomotoriek, commode, Fun for little kids, Durlang.

Geolocalisate:
Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Kortrijk, Hasselt, Oostende, Genk, Roeselare, Ieper, Beveren, Turnhout, Dendermonde, Lier, België.

De adviezen van Durlang:

Houten speeltoestellen en speeltuigen Durlang

: Om ervoor te zorgen dat uw kinderen met hun vriendjes in de tuin ...

Fitness voor senioren: het paneel met schouderwiel

Met gespecialiseerde apparatuur van Durlang, zoals het paneel met ...

Houten zandbakken voor de tuin bij Durlang

Een houten zandbak bouwen of plaatsen is niet altijd even makkelijk. ...

Durlang België stelt afsluitingen en poorten voor

Nu kunt u uw tuin nog extra verfraaien met een houten tuinafsluiting ...

Fitness voor senioren met de dubbele Böhler-schijf

Met gespecialiseerde apparatuur, zoals de bank met dubbele ...

Houten pergola’s voor klimplanten bij Durlang

Om ervoor te zorgen dat uw klimplanten op een harmonieuze manier en op ...
Bekijk alle tips